Cultureel Ambassadeur

Filomena-UffingGraag stellen we Filomena E.A. Uffing aan u voor. Filomena is cultureel ambassadeur van onze kerk. Zij is Nederlandse, maar woont en werkt al meer dan 20 jaar in Italië. Ze is algemeen directeur van ANDIAMO! Services en afgestudeerd aan het conservatorium en aan de Universiteit voor Art Management! Filomena organiseert vanuit ANDIAMO! Kunst & Bedrijf velerlei culturele evenementen in Rome en Italië en stelt gaarne haar expertise ter beschikking van de kerk.
Vandaar haar aanstelling tot “cultureel ambassadeur van de Friezenkerk”.

Filomena Uffing resize

Bij culturele evenementen kunt u denken aan concerten, tentoonstellingen en exposities. Deze kunnen plaatsvinden of in de kerkruimte zelf of in de localen bij de kerk. Wilt u bijvoorbeeld met uw koor optreden in de Friezenkerk of een kunst tentoonstelling, expositie of een ander religieus evenement organiseren? U kunt te allen tijde contact opnemen met Filomena via het mailadres kunst@friezenkerk.nl.

Voor concerten in de Friezenkerk mailt u ook naar: kunst@friezenkerk.nl
Attentie: ANDIAMO! Services verzorgt ook koorreizen. Voor informatie hierover ga naar de website:
Website andiamo-services.com/nl