Foto's Vrijwilligers

joost_resize  Joost Groenewegen

rene_resize  René van Hees

Albert_Kappers Albert Kappers

Sinds 1979 woon ik in Rome en omgeving en sinds 2008 ben ik ook Italiaan. Ik neem deel aan de organisatie van de oecumenische aktiviteiten waaronder het weekend van gebed voor de eenheid van de christenen en oecumenische vespers. Sinds het begin staat de Friezenkerk open voor alle christenen uit Nederland.

bluebar

Kirsten Kristiansenreseize Kirsten Kristiansen.
Mijn Deense naam zorgt wel eens voor verwarring. Ik heb een Deense vader, maar ben geboren en opgegroeid in Nederland. In 1997 kwam ik naar Rome, maar pas eind 2012 heb ik de Friezenkerk leren kennen met mijn Italiaanse man en kinderen. Heel het gezin werd warm onthaald.
Als vrijwilligster voel ik me onderdeel van een kleine tweede familie, maar ook van een groot(s) geheel waar God de stuwende kracht is.

IMG 4342-600  Hennie Della Manna-Schep

HFR_4262  Annelies Montepilli - Booij

MarcoMontepilli  Marco Montepilli

teresa_resize Teresa Murkens.
Nadat ik 27 jaar gevlogen had als stewardess bij Alitalia, kon ik vervroegd met pensioen, Het laatste jaar, 1996, had ik bij toeval de Friezenkerk “ontdekt”. Met veel vrije tijd, kon ik zo en graag vrijwilligster worden. De eerste jaren, was ik in de koffieploeg, maar nu ben ik vooral de fotografe van onze website. Op woensdagmorgen ben ik als gastvrouw ook bijna altijd aanwezig. Tot ziens!

ReneeRijks  Renée Rijks

joan rijks  Joan Rijks

bluebar

Emanuele Saffioti resize Emanuele Saffioti (1985)
Geboren in Rome, maar getogen in Amsterdam! Na mijn studie aan de Universiteit van Utrecht ben ik teruggevlogen naar Rome om te werken in een Nederlands Italiaans reisbureau. Dankzij Filomena Uffing en Tiziana Guerriero heb ik de Friezenkerk leren kennen, niet veel later ben ik vrijwilliger geworden om de maandelijkse familievieringen te ondersteunen. Mijn grootste hoop is om geleidelijk aan een groepje kinderen te kunnen vormen voor de voorbereidingen van het sacrament van het Heilig Vormsel in het Nederlands.

AntonioSchras  Antonio Schras

friezenkerk_20110724 125  Annemiek Spoelstra

LiesbethTavanti  Liesbeth Tavanti

henrica  Henrica van Velzen

Loes-van-Velzen Loes van Velzen

Via mijn zus Riekie ben ik in de vrijwilligersgroep van de Friezenkerk gekomen en meestal doen we de koffiedienst dan ook samen. Ik woon al vele jaren in Rome en zo is het een leuke gelegenheid om met de Nederlandse gemeenschap contact te houden.

img002  Yvonne Winter

jacob  Jacob Winter